Liinaten Oy

 

Liinaten Oy kasvoi itsenäiseksi yritykseksi keväällä 2019. Liinaajana toimin kokonaisvaltaisesti yrittäjän ja toimitusjohtajan tukena, erityisesti muutostilanteissa. Liinaten Oy:n vahvuus on selkokielinen LEAN-valmennus suomeksi yrittäjältä yrittäjälle joustavasti, tehokkaasti ja vaikuttavasti.

Haluan kannustaa kaikkia yrittäjiä unelmoimaan itselleen paras mahdollinen tulevaisuus – liiketoiminnan kannattavuus, strateginen johdonmukaisuus ja kannustus rohkeisiin kokeiluihin toimenpiteiden suunnittelussa. Olen innostava ja kannustava rinnallakulkija, mahdollisuuksien oivalluttaja. Johtajan työ on usein yksinäistä, eikä kiitostakaan juuri satele. Koen olevani luottamusbisneksessä eli toimin aina hyvässä yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Yrittäjänä olen tehokas ja systemaattinen organisoija, vision ja tahtotilan kirkastaja, kehittäjä. Hahmotan kokonaiskuvan ja ns. punaisen langan nopeasti. Minut tunnetaan vakuuttavasta ja selkeästä viestinnästäni. Asiakkaani ja työyhteisöni arvostavat luotettavuuttani ja oma-aloitteisuuttani sekä kykyäni tarttua asioihin reippaalla ja positiivisella asenteella.
Omalta osaltani haluan toimia luontevana verkostoitujana ja tehokkaana verkottajana kaikille pienyrittäjille, erityisesti Varkaudessa, Keski-Savossa ja Itä-Suomessa. Tärkein oppini yrittäjänä onkin, että pitää lähteä liikkeelle – verkostoitumaan ja verkottamaan. Kun esittelet ihmisiä toisilleen, joku toinen tuntee aina jonkun kehen minunkin kannattaisi tutustua.  Tutustutaan ja solmitaan uusia suhteita – verkostoidutaan! Odotetaan ilolla kaikkia uusia kohtaamisia! Hymyillään kun tavataan! Koskaan ei voi tietää mitä tapahtuu.

Eliisa Moilanen

DI, TK EAT, YJ EAT

LEAN-valmentaja, LEAN PT, Liinaaja, Innostava Oivalluttaja,
Kehittäjän mielellä liikkeellä oleva uuden työn luoja
Verkottaja – tiedän kuka tietää ja osaa auttaa
Yrittäjä, oman elämänsä toimitusjohtaja